Kövess minket itt is:
A versenyt vezeti: Nagy Bálint

Győzteseink:


Webee - Kozma Gergely

Loki - Imre Krisztián

Tikkin - Bognár Attila

Döntőseink:


Life Director - Müller Zoltán és Müllerné Topor Ágnes

Loki - Imre Krisztián

Dresstag - Víg Virág és Árvay Dénes

Movetama - Kindl György

Poster Shopper - Centgráf Tamás

Tikkin - Bognár Attila

Webee - Kozma Gergely

Budapest Bank Startupverseny


Nevezz be a Budapest Bank Startupversenyre! A Web 2.0 Symposium-Barcamp Budapest konferencián egy befektetőkből álló szakmai zsűri előtt előadhatod projektedet 10 percben, ha bekerülsz a legjobb hat közé. Előadásod után nyilvánosság előtt a zsűri értékeli a vállalkozásodat. Az első három helyezett a vállalkozását elősegítő értékes díjakban részesül.

Ha van terméked, de még nincsen bejegyzett céged, akkor is indulhatsz! Nem számít hány éves a céged, ha a bemutatott szolgáltatásod maximum 24 hónapja működik.

Akkor érdemes nevezned, ha csábít az a lehetőség, hogy hét befektető előtt megmérettesd magad, ha a szakmai nyilvánosság előtt szívesen bemutatnád vállalkozásodat és nem utolsó sorban, ha meg akarod szerezni a felkínált díjakat.

Nevezési díj nincsen. A hat döntős részvétele ingyenes a konferencián.

Zsűri tagjai


Siklósi Zoltán
Invescom
Straub Elek
One Day Capital
Szigeti Károly
Central-Fund
Tánczos Péter
Euroventures

Siklósi Zoltán (Invescom), Straub Elek (One Day Capital), Szigeti Károly (Central-Fund), Tánczos Péter (Euroventures)

Nevezési határidő 2012. március 15.

Adatlap innen letölthető.

a pályázat mellékletei:

- önéletrajz(ok), menedzserek bemutatása, amiben részletesen kitérsz az eddig megvalósított projektjeidre. Ha volt korábban elindított céged vagy terméked, arról részletes beszámolót írsz.
- üzleti terv- mekkora ügyfélkörre számítasz? Honnan lesznek a bevételek? Hol fog tartani a vállalkozásod 1-3-5 év múlva? Versenytársak rövid bemutatása. Mi az, amiben különleges a te szolgáltatásod? Mik a technológiai igényei?
- megvalósíthatósági tanulmány (nem kötelező)
- demo (nem kötelező)

A beérkezett pályázatokat bizalmasan kezeljük. Egy szakmai előzsűri elbírálja március 17-ig és kiválasztja a legjobb hat pályázatot. A szervezők legkésőbb március 18-ig minden pályázót értesítik az eredményéről.

A pályázatokat a startupverseny@gmail.com vagy a rita.molnar{kukac}ap{pont}hu címre várjuk.

I. Díj

- 2 M Ft listaár értékű hirdetési csomag az origo.hu aloldalakon. Támogató: Origo zrt

- 1,1 M Ft összértékű 3 hónapos üzleti inkubációs csomag, coworking tagsággal. Támogató: MyCorporation | The Smart Office

- 300 E Ft értlkű PR- szolgáltatás, a csomag tartalmaz: 2 személyes találkozót (a téma megismeréséhez, a sajtóközlemény elkészítéséhez, a kommunikációs stratégia kialakításához), 1 sajtóközlemény elkészítését, annak kiküldését a személyre szabott sajtólistára, illetve a hír megjelentetését, valamint egy média-összefoglalót az összes megjelenésről PR-érték számítással, elemzésekkel (DVD-n). Támogató: JustCreative

II. Díj

- 1 M Ft listaár értékű hirdetési csomag a mandiner.hu-n. Támogató: Mandiner

III. Díj

- 300 E Ft értékű 3 hónapnyi Colabs tagság (max. 3 főre -> fulltime csomag. Támogató: Colabs

- Smartmobil '12 konferenciára 1 db tiszteletjegy. Támogató: Endless

IV, V, VI és VII. Díj

- 270 E Ft összértékű a Startupverseny döntőjébe bejutott, de egyéb díjjal nem jutalmazott projekteknek egy-egy 3 órás, intenzív üzletfeljesztési alkalmat. Ezen keresztül kiderül miben tudnak fejlődni, és hogy a következő megmérettetésen hogyan jutnak biztosan kitüntetett helyhez. Támogató: Megoldás.Most

A díjak sora márciusig bővülni fog. Amennyiben szeretné támogatni a Startupversenyt, kérem írjon a rita.molnar{kukac}ap{pont}hu címre.

Támogatók