Kövess minket itt is:
2012. március 21.
Novotel Budapest Centrum

Budapest Bank Startupverseny

Nevezz be a Budapest Bank Startupversenyre ! A Web 2.0 Symposium-Barcamp Budapest konferencián egy befektetőkből álló szakmai zsűri előtt előadhatod projektedet 10 percben, ha bekerülsz a legjobb hat közé. Előadásod után nyilvánosság előtt a zsűri értékeli a vállalkozásodat. Az első három helyezett a vállalkozását elősegítő értékes díjakban részesül.

Startup Expo

Magyarország 10 legsikeresebb startup vállalkozása egy izgalmas kiállítással szinesiti a konferenciát. Akik a Startup-Expon már biztosan kiállítanak: Ingyenhívó, Ma Este Színház!, Mixgar, Moly.hu, Noispot, Pocket Guide

Alakítsd te a konferencia programját!

2006-ban rendeztük meg Magyarország első Web 2.0 konferenciáját, és 2009-ben elsőként szerveztük meg hazánk első BarCamp konferenciáját. Ma már az egyik legjelentősebb és legrangosabb internetes konferencia.

A BarCamp egy a felhasználók által létrehozott nemzetközi konferencia – nyitott, műhelyi esemény amit a résztvevők alkotnak – gyakran fókuszál a korai webes applikációkra. A BarCamp szervezett „ evangéliumot hirdető” főleg a neten keresztül, a Web 2.0 eszközeit használja a működéshez.

A Web 2.0 Symposium: BarCamp Budapest konferenciára bárki jelentkezhet előadást tartani is, feltéve ha beregisztrál a konferenciára és elküldi a szervezőknek az önéletrajzát, fényképét, előadásának címét és az előadása szinopszisát. Nem csak előadástartás miatt lehet jelentkezni, hanem az is elég, ha valaki egy problémát akar felvetni, amit az ott kialakult közönséggel szeretne megvitatni.

Szabályok: 1. Ne tarts cégbemutatót. 2. Max 20 perced van kérdésekkel együtt. 3. Jegyet kell venned a konferenciára. 4. A prezentációdat megnézzük a konferencia előtt.

Update: Elfogytak a helyek, nem tudunk több előadást befogadni!

Kiemelt előadók:

Varga Zoltán
elnök-vezérigazgató
Central-Fund Kockázati Tőkealapkezelő Zrt.
Lucas Maixner
co-founder
Socialbakers.com
Chris Mattheisen
elnök-vezérigazgató
Magyar Telekom Nyrt.

Lucas Maixner keynote előadónkat a Ringier Kiadó hozta el a BarCamp Budapestre.

Budapest Bank Startupverseny Zsűri:

Siklósi Zoltán
Invescom
Straub Elek
One Day Capital
Szigeti Károly
Central-Fund
Tánczos Péter
Euroventures

Az első konferencia Palo Alto-ban volt Kaliforniában 2005 augusztus 19-21 között. Kevesebb mint egy hét alatt lett megrendezve, amin kevesebb mint 200-an vettek részt. Azóta a BarCamp több mint 350 városban lett megrendezve a világ minden táján. Budapesten először 2009. március 3-án.

Ha kiállítani szeretne a konferencián vagy a kiadványban való hirdetési lehetőségek érdeklik, akkor itt informálódhat!

Lásd még

VI. Web 2.0 Symposium

V. Web 2.0 Symposium

IV. Web 2.0 Symposium

III. Web 2.0 Symposium

II. Web 2.0 Symposium

Web 2.0 Symposium


A Web 2.0 Symposiumon már biztosan ott lesz: